• t2
  • 1

Apa kita apa?

Zhejiang Feileisi Listrik Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2008, iku sawijining perusahaan profesional saka pemancar automotive, flashers, ngalih, sensor, DC contactor, wiring sabuk lan perusahaan products.The electrical otomotif liyane liwati ISO / TS16949: sistem 2009 kualitas sertifikat ing 2015. ing produk liwati pengawasan ing Ningbo bagean otomatis tengah testing

Join Kita Newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Baru

WhatsApp Online Chat !