Babagan awake dhewe

Nindakake bab sing dicokot beda, lan sing paling cara kita kaya!

XC

Team kita

Zhejiang Feileisi Listrik Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2008, iku sawijining perusahaan profesional saka pemancar automotive, flashers, ngalih, sensor, DC contactor, wiring sabuk lan produk electrical otomotif liyane.

Crita kita

Perusahaan liwati / TS16949 ISO: sertifikat sistem 2009 kualitas ing 2015. Ing produk liwati pengawasan ing Ningbo tengah bagean otomatis testing, tak sertifikat SGS-RoHS, sertifikat CE Uni Eropa lan Applied kanggo Welasan paten produk.

Perusahaan "FOOCLES" account, "FEILEISI" produk account, sing di senengi dening kualitas stabil lan banget biaya-efektif ing pasar. Wis diekspor kanggo Eropah, Amérika, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan bagean liya ing donya. Liwat efforts unremitting kabeh Staff, ing "FOOCLES" Brand iku kondhang ing langkah industri electrical automotive dening langkah.

Becik welcome kanca saka kabeh ndonya teka kanggo ngunjungi perusahaan kita, rembugan bisnis, ngiyataken kerja sama technical, kita bakal seneng kanggo ngawula.


WhatsApp Online Chat !