• t2
  • 1

Naon urang ngalakukeun?

Zhejiang Feileisi Eléktro Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti relays otomotif, flashers, saklar, sensor DC contactor, wiring abah jeung parusahaan products.The listrik otomotif lianna diliwatan ISO / TS16949: Sistim 2009 kualitas sertifikasi dina 2015. The produk diliwatan inspeksi dina Ningbo bagian otomatis puseur nguji

Gabung kami Newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !