Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal bit béda, tur éta jalan urang suka!

xc

Tim kami

Zhejiang Feileisi Eléktro Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina 2008, mangrupakeun produsén profésional ti relays otomotif, flashers, saklar, sensor DC contactor, wiring abah jeung produk listrik otomotif lianna.

Carita urang

Pausahaan lulus / TS16949 ISO: sertifikasi Sistim 2009 kualitas dina 2015. The produk diliwatan inspeksi dina Ningbo puseur bagéan otomatis nguji, ngagaduhan sertifikasi SGS-ROHS, sertifikasi CE Uni Éropa sarta dilarapkeun pikeun puluhan patén-patén produk.

Parusahaan "FOOCLES" merk "FEILEISI" produk brand, anu favored ku kualitas stabil sarta alus teuing ongkos-éféktif dina pasaran. Geus diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Tenggara sarta bagian séjén dunya. Ngaliwatan usaha unremitting sadaya staf, anu "FOOCLES" Brand aya alusna-dipikawanoh dina hambalan Industri listrik otomotif by step.

Warmly wilujeng sumping babaturan ti sakuliah dunya datangna nganjang parusahaan urang, negotiate bisnis, nguatkeun kerjasama teknis, urang bakal senang ngawula anjeun.


WhatsApp Online Chat !