Otomatis Relay FLS821S

Pondok Description:

 kamampuan switching 30A

 1 formulir A formulir kontak 

IP67 disegel jeung panutup lebu jenis sadia

 dimensi Outline: 22,5 X17.5X27.5


jéntré produk

Tags produk

F eatures

kamampuhan switching 30A

 1 ngabentuk A formulir kontak                                                                       

dimensi Outline: 32,5 X27.0X30.

spésifikasi

kontak Bentuk 1A
kontak Bahan    AgSno2
Max, Operasi Ayeuna 30A
Max.Operating tegangan 27VDC
Dipeunteun beban (beban résistif) 1A: 30A 13.5VDC 15a 27VDC    
insulasi Résistansi 100MΩ
Diéléktrik Kakuatan (coil sarta Contact) 500VAC
Suhu ambient -40 ° C ~ + 85 ° C
Beroperasi / Release Time 10ms / 10ms
Llife mékanis (mnt) 1 X10 6
Kahirupan listrik (mnt) 1 X10 5
terminal Type Terminal

 

C Ratings minyak

 

standar

tegangan normal

(VDC)

tegangan nyokot-up

(VDC)

 

tegangan leupaskeun-kaluar

(VDC)

coil resistace

 (Q ± 10%)

 

lalawanan paralel

(Q ± 5%)

 

sarua jeung 

lawanan

(Q ± 10%)

   kakuatan

pamakeanana barang

(W)

 

Max.allowable overdrive tegangan 1) (VDC)

20 ° C

85 ° C

12

8,4

1.2

90

-

-

1.6

20,2

15.7

12

8,4

1.2

80

680

79,5

1,8

20,2

15.7

24

16,8

2.4

360

-

-

1.6

40,5

31,5

24

16,8

2.4

320

2700

317,6

1,8

40,5

31,5


nyusun   panduan

FLS821S

 c5

Nyarios: (1) Dina hal aya toleransi ditémbongkeun dina dimensi outline: outline dimension≤1mm, toleransi kedah ± 0.2mm;

dimension Outline> and≤5mm 1mm, toleransi kedah ± 0.3mm; dimension outline> 5mm,

toleransi kedah ± 0.4mm.

 C1



  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !