Otomatis Relay FLS823G

Pondok Description:

● kamampuhan switching 40A

● 1 formulir A, 1 formulir formulir kontak C                   

● disegel IP67 sarta panutup lebu jenis sadia

● dimensi Outline: 23,0 X15.5X25.4


jéntré produk

Tags produk

kontak Bentuk 1A, 1C
kontak Bahan    AgSno2
Max, Operasi Ayeuna 30A
Max.Operating tegangan 27VDC
Dipeunteun beban (beban résistif) 1A: 30A 13.5VDC 15a 27VDC 1C: NO / NC 30A / 20A 13.5VDC 20A / 10A 27VDC
insulasi Résistansi 100MΩ
Diéléktrik Kakuatan (coil sarta Contact) 500VAC
Suhu ambient -40 ° C ~ + 85 ° C
Beroperasi / Release Time 10ms / 10ms
Llife mékanis (mnt) 1 X10 6
Kahirupan listrik (mnt) 1 X10 5
terminal Type Terminal

spésifikasi

 

C Ratings minyak

 

standar

tegangan normal

(VDC)

tegangan nyokot-up

(VDC)

 

tegangan leupaskeun-kaluar

(VDC)

coil resistace

 (Q ± 10%)

 

lalawanan paralel

(Q ± 5%)

 

sarua jeung 

lawanan

(Q ± 10%)

 

kakuatan

pamakeanana barang

(W)

 

Max.allowable overdrive tegangan 1) (VDC)

20 ° C

85 ° C

12

8,4

1.2

90

-

-

1.6

20,2

15.7

12

8,4

1.2

80

680

79,5

1,8

20,2

15.7

24

16,8

2.4

360

-

-

1.6

40,5

31,5

24

16,8

2.4

320

2700

317,6

1,8

40,5

31,5

nyusun   panduan

FLS823G
dimensi éksternal

8Y

Nyarios: (1) Dina hal aya toleransi ditémbongkeun dina dimensi outline: outline dimension≤1mm, toleransi kedah ± 0.2mm;

dimension Outline> and≤5mm 1mm, toleransi kedah ± 0.3mm; dimension outline> 5mm,

toleransi kedah ± 0.4mm.

 8y1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !